Polityka prywatności

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

Administratorem danych osobowych użytkowników strony www.gotie.eu jest Better Product sp. z o.o. z siedzibą w Mikołowie, ul. Kościuszki 61F. Dane osobowe przekazywane nam przez użytkowników przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez użytkowników zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe użytkowników przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni administratorzy strony.

Dane osobowe gromadzone są poprzez:

Dane osobowe zawarte w zgłoszeniu reklamacyjnym wykorzystujemy wyłącznie do realizacji gwarancji. Wysyłając do nas zgłoszenie poprzez formularz wyrażasz zgodę na przetwarzanie twoich danych osobowych w wyżej wymienionym celu.

Strona www.gotie.eu posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze użytkownika przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności użytkownika, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Użytkownik w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach wydłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu ze strony.

Użytkownicy mają pełne prawo do:

  1. wglądu do danych
  2. zmiany danych lub ich usunięcia z bazy
  3. wycofania zgody na przetwarzanie
  4. przeniesienia danych
  5. wniesienia skargi

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej www.gotie.eu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, użytkownik czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim użytkownik udostępni im swoje dane osobowe.

Strona www.gotie.eu nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych użytkowników osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie użytkownika albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres biuro@gotie.eu bądź telefonicznie pod numerem +48 32 7202219.

POBIERZ KATALOG PRODUKTÓW

Informacja o cookies Zamknij informację o cookies
Ta strona korzysta z plików cookies(ciasteczek). Aby dowiedzieć się więcej na temat samych plików, sposobu ich używania oraz polityce prywatności, kliknij w dowiedz się więcej.